De truck in de media

Bijzonder Jouw Energie van Morgen-moment rond 1.500-ste rit
Binnenkort komt er, tijdens een feestje ter gelegenheid van de 1.500-ste rit van de Jouw Energie van Morgen truck, een heel bijzonder mini-gastcollege in de truck. We houden je op de hoogte! Ondertussen publiceren we uit ons archief de Jouw Energie van Morgen nieuwsbrief, gemaakt tijdens het feestje vanwege de 1.000-ste rit. Voor iedereen die benieuwd is naar hoe het allemaal begon en groeide. Klik op de afbeelding rechts en je kunt nog eens door de Jouw Energie van Morgen-geschiedenis scrollen.

Drentse Girls-day

 

 

Ieder jaar is de Jouw Energie van Morgen truck present bij de Drentse Girlsday. Samen met de NAM en het Drents Museum zorgen we voor een energiek programma voor jonge meiden uit Drenthe. Van energie maken in de oertijd tot energie in de toekomst? Wat zijn de beste scenario’s? Is het toch de zon, wind op zee, je auto als energie-opslag of op naar de waterstof-economie? Scenario’s van nu voor de vrouwen van de toekomst, ook techniek!

foto’s John Welling

Dagblad van het Noorden over experimenteren met kracht uit kristallen tijdens het Zpannend Zernike-weekeinde van 2017.

Nacht der Wissenschaft in het Duitse Eckenförde, september 2017.

Bij de start van de Rug Discovery op 28 september 2005 in het Nieuwsblad van het Noorden. 

Na de 1000-ste rit op 22 november 2013 in het Dagblad van het Noorden.

‘Het heelal, ontdek het zelf’. Ter gelegenheid van de opening van het Jaar van de Sterrekunde reisde de truck af naar Parijs. 

Jaarlijks ‘doet’ de truck ook een korte tournee door Duitsland

Als de planeet Mercurius voor de zon langsdraait en je zit toevallig bij Theo Jurriens in de truck… Opgetekend door de Schager Courant.

Ook op de Trongårdskolen in het Deense Lynby enthousiasme voor zonnecellen bouwen.